De Kastert

Houtrotreparatie

Vakmanschap & ervaring

Voor grote en kleine klussen

Geen uitdaging is te groot

Vrijblijvende offerte op maat

Voor grote en kleine klussen

Wij zijn veelzijdig op schildergebied

Tel: 06-36323578

Wij informeren u graag

Houtrotreparatie

geef houtrot geen kans

Schildersbedrijf De Kastert in Hummelo zorgt ervoor dat houtrot geen kans krijgt. Ons schilderwerk is niet alleen nu mooi, maar ook over een paar jaar. Niet alleen op het oog goed, maar ook echt goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de voorbewerking in orde is. Op die manier heeft u jaren plezier van het schilderwerk. Ook leveren onze schilders extra nazorg door de kozijnen schoon te maken, dit kan wel een volledige schilderbeurt schelen. Een auto moet u immers ook regelmatig wassen om de lak goed te houden, dat is niet anders voor uw schilderwerk. Waar vuil is, kan de verf ook niet hechten.

Houtrotreparatie

geef houtrot geen kans
Schildersbedrijf De Kastert zorgt ervoor dat houtrot geen kans krijgt. Schilderwerk dat niet alleen nu mooi is, maar ook over een paar jaar. Niet alleen op het oog goed, maar ook echt goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de voorbewerking in orde is. Op die manier heeft u jaren plezier van het schilderwerk. Ook maken onze schilders als ‘zorg en nazorg’ de kozijnen schoon. Dit kan een volledige schilderbeurt voorkomen. Een auto moet u immers ook regelmatig wassen om de lak goed te houden; dat is niet anders voor uw schilderwerk. Waar vuil is, kan de verf ook niet hechten.

Houtrot zorgvuldig gerepareerd

Heeft u onverhoopt toch last van houtrot? Ook dan staan wij voor u klaar. Helaas herken je houtrot vaak pas als het al vergevorderd is. Waarop moet u letten? Houtrot treedt vaak als eerste op bij kozijnen. Je bemerkt dan symptomen zoals delen hout die loslaten, verf die loslaat of klemmende ramen en deuren. Houtrot behandelen wij uiterst zorgvuldig. Indien nodig verwijderen wij het rottende hout compleet en vullen het weer helemaal op, zodat uw houtwerk op duurzame wijze volledig herstelt. Houtrot blijft een schrikbeeld. Gelukkig is het bijna altijd mogelijk om houtrot te laten repareren.

Houtrot zorgvuldig gerepareerd

Heeft u onverhoopt toch last van houtrot? Ook dan staan wij voor u klaar. Helaas herken je houtrot vaak pas als het al vergevorderd is. Waarop moet je letten? Houtrot treedt vaak als eerste op bij kozijnen. Je bemerkt dan symptomen zoals delen hout die loslaten, verf die loslaat of klemmende ramen en deuren. Houtrot behandelen wij uiterst zorgvuldig. Indien nodig verwijderen we het rottende hout compleet en vullen het weer helemaal op, zodat uw houtwerk op duurzame wijze volledig herstelt. Houtrot blijft de schrik van veel woningeigenaren. Gelukkig is het bijna altijd mogelijk om houtrot te laten repareren. Zo oogt uw woning weer fris en blijft de waarde behouden.

Heeft u last van houtrot?

Neem dan contact op met Schildersbedrijf De Kastert in Hummelo. Wij verrichten houtrotreparatie op zeer professionele wijze.

Bedrijfsgegevens

Schildersbedrijf De Kastert
KvK: 657870990000

Adres

Beatrixlaan 8
6999 BB, Hummelo

Contactgegevens