De Kastert

Schilderwerk

Vakmanschap & ervaring

Voor grote en kleine klussen

Geen uitdaging is te groot

Vrijblijvende offerte op maat

Voor grote en kleine klussen

Wij zijn veelzijdig op schildergebied

Tel: 06-36323578

Wij informeren u graag
Schildersbedrijf De Kastert

Binnenschilderwerk

van wand tot kozijn

Schildersbedrijf De Kastert in Hummelo schildert alles binnen: kozijnen, deuren, vloeren, wanden, plafonds en zelfs meubilair. Binnenschilderwerk uitbesteden biedt u een aantal voordelen. Schilderwerk kost aardig wat tijd en bovendien is het precisiewerk. Wij zorgen voor piekfijn schilderwerk. Behalve kennis van verfsoorten en techniek hebben wij ook veel verstand van kleur. Weet u nog niet helemaal wat u wilt? Wit of een kleurtje? Dan voorzien wij u graag van kleuradvies. Besteedt u uw binnenschilderwerk uit aan een vakman van Schildersbedrijf De Kastert, dan merkt u dat absoluut aan het resultaat! 

Binnenschilderwerk

van wand tot kozijn

Zelf de kwast ter hand nemen? Of liever uitbesteden aan een binnenschilder van Schildersbedrijf De Kastert? Wij verzorgen graag al uw binnenschilderwerken, van wanden tot plafonds tot trappen tot kozijnen, kortom: alles wat beschilderbaar is. Aangezien schilderwerk behoorlijk tijdrovend is en meer voeten in de aarde heeft dan even met de roller en kwast er overheen gaan, besteedt u dit beter uit aan een vakman. U zult het merken aan het eindresultaat! Wij verrichten altijd het nodige voorwerk aan het te beschilderen oppervlak, zodat de verf optimaal tot zijn recht komt. Onze professionele binnenschilders komen in de hele Achterhoek en daarbuiten. 

Buitenschilderwerk: laat uw woning stralen

Oogt uw woning niet meer zo fraai? Afgebladderde verf, verkleuring en vuil doen het aanzien en de staat van uw woning geen goed. De buitenkant telt wel degelijk! Schakel een buitenschilder van Schildersbedrijf De Kastert in en uw woning komt weer piekfijn in orde. Buitenschilderwerk behelst vaak wat meer met vaak een steiger met afdekking, die rondom de woning wordt geplaatst. De verf moet van dusdanige kwaliteit zijn dat het alle seizoenen moet kunnen doorstaan, van felle zon tot vrieskou. Ook krijgt houtrot veel minder kans. Kortom, buitenschilderwerk vormt een belangrijk onderdeel van uw woningonderhoud.

Schildersbedrijf De Kastert

Buitenschilderwerken voor een stralende woning

Afgebladderde verf en een smoezelig aanzien? Tijd om de buitenschilder in te schakelen! Schildersbedrijf De Kastert komt graag naar u toe om dit aanzien weer puntgaaf in orde te maken. Buitenschilderwerk betreft vaak het grotere werk. Doorgaans wordt er een steiger met afdekking rondom de woning geplaatst en ook de verf is wat duurder. De verf moet namelijk heel wat weersinvloeden kunnen doorstaan gedurende het jaar. Wacht ook nooit te lang met buitenschilderwerk, het vormt een belangrijk onderdeel van uw woningonderhoud, bovendien voorkomt u houtrot met tijdig buitenschilderwerk.

Wilt u ons inzetten voor binnen- of buitenschilderwerk?

Neem dan contact op met Schildersbedrijf De Kastert in Hummelo. Wij verrichten binnen- en buitenschilderwerken op zeer professionele wijze.

Bedrijfsgegevens

Schildersbedrijf De Kastert
KvK: 657870990000

Adres

Beatrixlaan 8
6999 BB, Hummelo

Contactgegevens