0636323578 [email protected]

Over

Vakmanschap & ervaring

R

Voor grote en kleine klussen

De Kastert: schilders van monumenten en meer

Kwaliteit en aandacht. Bij Schildersbedrijf De Kastert, schilder in Doetinchem en andere plaatsen in de Achterhoek, zijn dat de twee kernwoorden die bij onze werkwijze passen. Hoewel De Kastert in 2016 is opgericht, hebben onze twee schilders al tientallen jaren ervaring in het ambacht.

Wij hebben ons gespecialiseerd in schilderwerk bij monumenten, maar kunnen desgewenst bijvoorbeeld ook de muur sauzen van een nieuwbouwwoning of de kozijnen van een huis uit de jaren zeventig of tachtig. Onze twee schilders kunnen plafonds, vloeren en houten meubilair aanpakken. Zelfs een hekwerk met vergulde punten kunnen we opknappen met de bladgoud. En ja, ook de onderkant van uw deur krijgt van ons aandacht.

Schildersbedrijf De Kastert
Schildersbedrijf De Kastert

Goede verfsoorten

De twee vakmannen van Schildersbedrijf De Kastert maken alleen gebruik van de beste materialen: de beste kwasten en de beste verfsoorten, zoals Wijzonol. Tevens gebruiken wij niet alleen acryl- of alkydverf, maar ook verf op basis van lijnolie. Een nadeel van deze techniek is dat het langzamer droogt en daardoor sneller zakkers kunnen ontstaan. Dankzij onze ervaring weten wij dit echter te voorkomen. Ook kunnen wij met een speciale methode ervoor zorgen dat het lijkt alsof uw muren met kalk bewerkt zijn, terwijl er in feite normale muurverf op zit. Zo is er niet alleen ‘witkalk’ maar kalk in allerlei soorten kleuren.

R

Wij gebruiken de beste kwasten en verfsoorten

Houtrot

Schildersbedrijf De Kastert zorgt er verder voor dat houtrot geen kans krijgt. Wij vinden het namelijk van belang dat uw schilderwerk niet alleen vandaag mooi is, maar ook over een jaar of twee. Niet alleen op het oog goed, maar ook echt goed.

Daarom zorgen wij er altijd voor dat de voorbewerking in orde is. Op die manier heeft u jaren plezier van het schilderwerk. Ook maken onze schilders als ‘zorg en nazorg’ de kozijnen schoon. Dit kan een volledige schilderbeurt voorkomen. Een auto moet u immers ook regelmatig wassen om de lak goed te houden; dat is niet anders voor uw schilderwerk. Waar vuil is, kan de verf ook niet hechten.

Niet alleen op het oog goed, maar ook echt goed.

Schildersbedrijf De Kastert
Schildersbedrijf De Kastert

Opdrachten

Geen uitdaging is ons te groot. Of te klein. Wij pakken losse kamers of kozijnen aan, maar ook complete kastelen of kerken. Onze twee schilders in Doetinchem en andere plaatsen in de Achterhoek, Doesburg en Hengelo krijgen voldoening om elke kleine of grote klus aan te pakken. Wij zijn dan ook trots op ieder resultaat. Ons motto is niet voor niets: Je kunt het maar een keer goed doen…

Doesburg

Doetinchem

Hengelo

Uw wensen bespreken?

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aan welk schilderwerk mag Schildersbedrijf De Kastert voor u aandacht besteden?

Vertel het ons en we pakken de klus op! Bel nu met onze schilders in Doetinchem en andere plaatsen in de Achterhoek!